אחד המאכלים האהובים עליי זה ספנקופיטה מאפה יווני מסורתי עם תרד וגבינות פשוט חולה עליו יכולה לחסל תבנית ענקית עם מלא אריסה וזיתים סורים שבורים
בקיצר התחשק לי לשנות גרסה אז השתמשי בקישואים .. הוספתי שמיר וכמובן בצל ירוק
רגע סיפרתי לכם שסבתא סלימה ז"ל הרגילה אותי מגיל קטן לאכול בצל ירוק ומלאאאא
חזרה למתכון
בקיצר מתכון פצצתי ומעלף לימי הקיץ הזוועתיים .. חחחחח חם לי
אה רגע לפני המתכון כמה דברים חשובים
את דפיי הפילו חשוב לכסות עם מגבת לחה כדיי שלא יתייבשו
את הקישואים ממלחים ושמים בצד כחצי שעה ואז סוחטים הייטב
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה