fbpx

תפוחי אדמה אפויים עם אורגנו לימון אריסה וסולת

תפו"א אפויים וקריספיים עם אורגנו לימון ואריסה

אני יודעת שיש לי נטייה תמיד לנסות שילובים שאולי ישמעו לכם מוזרים אבל אתם חייבים לסמוך עליי פה. את השילוב הזה למדתי מאישה יווניה שהיתה עוזרת לי כשהודיה הייתה קטנה כשהיינו גרים באוסטרליה . מחכה לכם פה קסם של טעמים

רשימת מרכיבים

  • 4-5 תפו"א מתאימים לאפייה
  • ½ לימון סחוט
  • 2 שיני שום כתושות
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס שמן זית
  • כפית אורגנו טרי או יבש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף סולת
  • כף אריסה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל 190 מעלות
  2. חוצים את התפו"א לפלחים
  3. משטחים לשכבה אחת
  4. מוסיפים את כל המרכיבים, מעסים היטב
  5. אופים כ 30-45 דקות עד קריספי ורך מבפנים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה