fbpx

תבשיל כרוב אדום פשוט מעדן

תוספת טעימה ביותר של תבשיל כרוב אדום במתיקות עדינה

תבשיל כרוב סגול פשוט מעדן 😋
אחלה תוספת למנות בשריות , דגים או איך שזה
העדינות שבתיבול זה סוד הקסם
לימון חומץ תפוחים ודבש … נשבעת שתאהבו
את המתכון הזה קיבלתי מחמותי הדרום אפריקאית
ליעד מטורף על הכרוב הזה אתם צריעים ךראות את הפנחם שלו כשהוא נכנס הביתתה וראה סיר שלם של זה חחחחח ככה אני מגיבה לקובה !!

רשימת מרכיבים

  • כרוב אדום קטן – בינוני
  • 2 תפוחי עץ גראני סמית’ קלופים וחתוכים לקוביות
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • ½ כפית ציפורן טחון
  • 2 כפות דבש
  • בצל בינוני חתוך
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • כף מיץ לימון
  • ½ כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. חותכים את הכרוב לרבעים
  2. פורסים את הכרוב לרצועות דקות
  3. מטגנים את הבצל עם השמן עד שהופך שקוף
  4. מוסיפים את התפוחים , מאדים לדקה או שתיים
  5. מוסיפים את החומץ, דבש פלפל שחור מלח וציפורן
  6. מוסיפים את הכרוב ומערבבים היטב כ-2-3 דקות
  7. מבשלים כ 15-20 דקות על להבה בינונית בלי כיסוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה