המתכון הזה הוא בהשראת החברה הכי משוגעת ומהממת שלי עם שיער ורוד וכישרון לא הגיוני שהיא בעצם פיזיותרפיסטית אמא ל 3 בנים, באה ממשפחה סופר חרדית היפסטרית מעורבבת עם היפית
היא התחילה מלחמי מחמצת וחפירות בלי סוף כל שישי לגבי המרקם והטעם ומה דעתנו ווווו כמה שהיא לא מרוצה כי אף פעם היא לא היתה מרוצה למרות שהלחם היה טעים בטירוףףףףףףףףףףף
ואז פתחה מאפייה במוסך הביתי שלה וכך זה התחיל … לחמים מאפים
היום יש לה מאפייה אחת הפופולריות וגורמה שיש במלבורן במיקום שבו הייתה חנות האופנה הראשונה שלי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה