אם לא חריף לי לא טעים לי חחחחחחח קבלו את הרוטב שאני אוכלת איתו הכל
במיוחד כשבא לי רוטב חריף ואין לי כוח להכין אריסה
אני מורחת אותו על לחם טרי עם מלא מוצרלה ויאללה לטוסטר
מוסיפה לחביתה עם ים במיונז
מגישה ליד צלי או עוף בגריל
בקיצור אתם תתאהבו בו
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה