את הרוגלך הזה אתם לא תצליחו להפסיק לאכול עוד אחד ועוד אחד ועוד כמה חחחח
את המתכון הזה לקחתי מספר בישול שיש לי כבר 20 שנה של קלאודיה רודן האחת ויחידה, הספר שלה מורכב ממתכונים מקוריים של המטבח היהודי בעולם … ספר שכולו מסורת וסיפורים אמיתיים
אין בספר צילומים של המנות או צבעים אבל כל מתכון ניצחון
הבצק הזה כל כך פשוט להכנה רק חובה שישאר קר כלומר צריך לעבוד איתו מהר שלא ידבק
לגביי המלית אתם מוזמנים לשנות את סוגי הפירות יבשים וכו…
מעדן אמיתי !!
מכניסים למקרר לצינון למשך שעתיים או יותר
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה