הן יצאו לכם רכות .. טעימות… עדינות…מטריפות !! קציצות עם רוטב מנגולד ולימון כבוש
אני משתמשת בציפוי תירס פריך אבל פירורי לחם זה אחלה ויעשה את אותה עבודה
השתמשתי גם בעלים וגם בגבעולים של המנגולד – יש אצלי בהיילייטס איך מקלפים את הסיבים מהגבעולים אז אם אתם לא מוצאים שאלו אותי ואשלח לכם באהבה
בטח אתם שמים לב שאצלי אין אבקות מרק הכל טבעי ומבטיחה לכם שהטעם מהמם
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה