fbpx

קציצות עוף מטוגנות מטריפות

קציצות עוף מטוגנות הכי עסיסיות שיש

קציצות עוף מטריפות מטוגנות במעט שמן !!! מלאות ירק ועוד דברים עסיסיים ולאאאאא צריך פירורי לחם !!!פשוט תעבדו עם ידיים רטובות ובעדינות 

אחד המתכונים הכי שווים שיש , דמיינו בתוך באגט עם מיונז חסה ועגבניה או עם אורז או איך שזה ישר מהמחבת !!!

אם בא לכם בלי תפו"א שימו קישוא או בטטה במקום או פשוט בלי

כדאי לכם לנסות את העוף ללא הורמונים ואנטיביוטיקה! זה פשוט טעם ואיכות שלא הכרתם

מוזמנים לאתר של חוות הבוקרים ואל תשכחו את הקוד קופון שלי – VERED5

רשימת מרכיבים

  • חצי ק״ג עוף טחון – משק ארצי 
  • תפו״א אחד מגורד וסחוט היטב 
  • גזר אחד מגורד 
  • 2 שיני שום כתושות 
  • חופן פטרוזיליה 
  • חופן כוסברה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ 
  • 1 בצל לבן קצוץ 
  • ביצה 
  • כפית שטוחה כורכום 
  • מלח 
  • פלפל שחור 
  • צ׳ילי גרוס 

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הלבן עד שזהוב , שמים בצד 
  2. מערבבים היטב את כל המרכיבים, יחד עם הבצל המטוגן 
  3. לקחים כף גדושה של התערובת ויוצרים קציצה 
  4. משטחים מעט עובדים עם ידיים רטובות  
  5. מחממים שמן במחבת ( 1/4 כוס מספיק ) עדיף במחבת נון סטיק 
  6. מטגנים מצד אחד עד שזהוב ואז הופכים 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה