נזכרתי בבקלה שאמא הייתה מטגנת פעם בשבוע אחריי שהיא ציפתה אותו בקמח ותמיד היא טיגנה בנוסף עגבניות טריות שום וצ’ילי
ככה היינו נופלים על הדג איך שהוא עם כיכר לחם לבן או שחור מהמכולת
תוך כדי אני נזכרת שהמשפחה שלי הגיעה לקייפטאון בדרום אפריקה ששם התחתנתי , נסענו לנמל לקנות דגים בשם ילו תייל YELLOW TAIL … אמא טיגנה באותה צורה.
התחשק לי מאוד להכין משהו יותר חורפי עם רוטב עסיסי
אני יודעת שאתם תלקקו את האצבעות
מכינים את הרוטב
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה