לא לנשום !!!!!!!! שכחו מהכל לרגע יש פה מתכון ששווה זהב
אחלה תוספת שבעולם לערב פסח
קוגל תפוח אדמה מושלם ביותר עם מליחות עדינה קריספי מבחוץ ורך חמאה מבפנים
תגישו לצד בשרים עוף דגים מה שבא לכם
חשוב מאוד לשטוף את התפוח אדמה מהעמילן ולסחוט ממש טוב
אל תפחיתו בכמות השמן כי זה חובה לעסיסיות ולקריספיות
את המתכון הזה לימדה אותי חברה כפרה מאוסטרליה בשם מריאשה
חג שמח
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה