איזה טעים הקארי הזה יאללה
אתם כבר יודעים שרוב הפעמים אני מכינה את מחיות הקארי שלי לבד אבל כשמדובר במותג @blueelephant בלו אלפנט אני זזה הצידה חחחח
המחיות מיוצרות בתאילנד בעבודת יד בלי חומרים משמרים הכל טבעי ממש נשבעת שאני אפילו טועמת אותם ככה
קבלו מנה תאילנדית קלאסית שניתן למצוא אותה בעשרות גרסאות שונות, כמעט כל משפחה מכינה המסמאן בצורה מעט שונה. תבשיל קארי המבוסס על תפוחי אדמה ועוף או בקר. לא מאוד חריף והוא עשיר בטעמים וארומה.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה