תקשיבו רגע נשבעת לכם כל איטליז שאני נכנסת אליו ומבקשת נתח צלעות אני מקבלת תגובה כזאת : לטחון לך אותו או קוביות ?
ואז אני מגיבה לאאאאא מה פתאום תשאיר לי אותו שלם
ואז הוא אומר מה שלם
ןאז אני אומרת אחלה צלי לתנור
ואז הוא עונה מה פתאום לתנור רק כתף
בקיצרררררר אני עייפה מקצבים שחושבים שהם מבינים !!!!!! חחח
מי מקשיב לי והולך על נתח צלעות ?
קבלו מתכון עילפון של צלי שימס לכם בפה
יוצא רך רך רך רק תעקבו אחרי המתכון
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
2 תגובות
אפשר את המתכון הזה להכין עם בשר 8?
הי יקרה , איזה חלק זה ?