פשטידת בשר טחון ותפו”א המצאה גאונית שלי ושל אמא שלי
תנו לי לעוף פה שניה על הדבר הטעים הזה שרגע לפני שהכנסתי אותו לתנור דאגתי שאולי זה יצא יבש אבל ההפך קרה !!!! הוא יצא עסיסי לאללה
הסוד הוא בבצל המגורד והלישה של הבשר לפחות 5 דקות
התפו”א שנקראים באטר הצילו אותי מהם נפלתי על ארגז !
תכינו סלט ירקות קצוץ
תגישו עם טחינה או עמבה חחחח העיראקיות שבי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה