fbpx

פסטה קאצ'ו א פפה

פסטה מ 4 מרכיביםהכי קרימית וטעימה בעולם

יש מישהו שלא אוהב פסטה תגידו לי ?
אז ככה תגידו להתראות לשמנת לבישול ולמליון מתכונים
קבלו את הרוטב שילווה אתכם כל החיים – האמת לא התכוונתי שיצא לי חרוז חחחחחח
4 מרכיבים – קסםםםם של רוטב !!! אני מעולפת פה מרוב שזה טעים
ושמו באיטליה קאצ'ו א פפה

רשימת מרכיבים

  • 500 ג' ספגטי
  • כף חמאה
  • כף שמן זית
  • פלפל שחור גרוס – לא אבקה
  • מלח
  • צ"ילי גרוס
  • כוס גבינת פקורינו מגורדת או פרמזן
  • כוס וחצי מיי פסטה

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה פחות 2 דקות
  2. ממיסים את החמאה במחבת גדולה (שתכיל את כל הפסטה).
  3. מוסיפים את הפלפל ומטגנים כדקה
  4. מוסיפים מלח והצילי הגרוס
  5. קצת לפני שהפסטה מוכנה מוציאים מהסיר כוס וחצי ממי הבישול ושומרים בצד.
  6. כשהפסטה מוכנה מסננים אותה.
  7. את החצי כוס מיי בישול מוסיפים לגבינת הפקורינו ומערבבים עד שתיווצר עיסה, שמים בצד.
  8. את הכוס מי בישול מוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה.
  9. מוסיפים למחבת את הפסטה המוכנה ומערבבים טוב
  10. מוסיפים למחבת את הגבינה ומערבבים במרץ עד שכולה נמסה.
  11. ממליחים לפי הצורך ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה