fbpx

פסטה ברוטב שמנת פטריות קרימי

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות קרימי וטעים בטירוף

רסק עגבניות ברוטב של הפסטה מה פתאום הריי רסק שמים רק ברוטב של הקוסקוס או באורז העיראקי אההה וגם בטביט !!!
לא יודעת מה איתכם אבל גיליתי לאחרונה אהבה ענקית להוספת רסק לרוטב שמנת
וואיייי אתם לא מבינים מה זה עושה
זה משדרג, זה מוסיף קרימיות , בקיצור זה אששששש
הרעיון של ליעדוש המוכשר בטירוף שלי, לא יודעת אם סיפרתי לכם שליעד מוכשר פחד בבישול והוא מעז שזה החלק הכי חשוב בבישול ובחיים

רשימת מרכיבים

  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • ½ כפית אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 חבילת ספגטי או לינגוויני (250 גרם)
  • 1 קופסת שמנת לבישול (250 מ”ל)
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כף חמאה
  • כף שמן זית

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות 2 דקות
  2. מחממים את החמאה עם השמן זית ומוסיפים את הפטריות החתוכות
  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות והצ'ילי
  4. מטגנים עד שהפטריות מתרככות ומפסיקות להוציא נוזלים
  5. מוסיפים את השמנת ואת הרסק עגבניות
  6. מוסיפים את התבלינים
  7. מבשלים על אש קטנה עוד כ-2 דקות
  8. בשלב הזה מוסיפים כוס מימיי הבישול של הפסטה
  9. מוסיפים בזיליקןם ומבשלים לעוד 2 דקות
  10. מערבבים את הפסטה והרוטב יחד וטורפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה