רסק עגבניות ברוטב של הפסטה מה פתאום הריי רסק שמים רק ברוטב של הקוסקוס או באורז העיראקי אההה וגם בטביט !!!
לא יודעת מה איתכם אבל גיליתי לאחרונה אהבה ענקית להוספת רסק לרוטב שמנת
וואיייי אתם לא מבינים מה זה עושה
זה משדרג, זה מוסיף קרימיות , בקיצור זה אששששש
הרעיון של ליעדוש המוכשר בטירוף שלי, לא יודעת אם סיפרתי לכם שליעד מוכשר פחד בבישול והוא מעז שזה החלק הכי חשוב בבישול ובחיים
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה