הודיה אכלה מהפסטה הזאת ולא היתה לי ברירה אלא “לשקר” ולא לגלות שיש בפנים אנשובי כי לא היה לי חשק להכין לה משהו אחר חחחח נשבעת לכם שהיא אמרה לי וואו אמא איזה טעים אפשר עוד ! אפילו אני הייתי בשוק חחחחחחח
השילוב הזה פשוט אש אש אש לימון,שום, צ'ילי יבש, פרמזן ושמן זית יאממממממ
לא צריך פה הרבה אנשובי 2 פילטים מספיק, האנשובי מתמוסס אל תוך הרוטב כמעט לחלוטין, ורק נותן מליחות .. יום למחרת זה טעים יותר אז יאללה למטבח ,
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה