fbpx

פילטים סלמון ותפו״א מבושלים

פילטים סלמון ותפו״א מבושלים בסיר אחד..מעדן

כל הזמן שואלים אותי מה את עושה פה השתגעת ?
איך עזבת את אוסטרליה ?
חשבתי איך אני משתיקה את כולם חחחח כי זה לא ניגמר וככה זה יהיה כל החיים כי לאוסטרליה אני לא חוזרת ,
באוסטרליה יש איכות חיים
בישראל יש חיים ומפה שתיקה …
אז ככה ,הילדים שלי פורחים פה .. מלאיי ביטחון תודה לאל הם השתנו לגמריי ממש יצאו מהקופסא
ואני מאוד מאושרת פה טוב לי בלב כמה שאהבתי את אוסטרליה ואני מאוד מתגעגעת פה זה הבית שלי
מאחלת שיום אחד נראה את האור הגדול וכן נחיה בשלווה ושלום
ועכשיו נעבור למתכון ראשון לפסח
דג סלמון ותפו״א מבושלים יחד בסיר אחד.. מעדן .

רשימת מרכיבים

  • 2 פילטים של סלמון טרי
  • 4-5 תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים
  • חופן שמיר
  • 4-5 שיניי שום טרי חתוכים לפרוסות
  • 2 עגבניות לפרוסות
  • ½ לימון קלוף ופרוס
  • מלח ופלפל גרוס
  • ½ כוס פסאטה עגבניות של mutti
  • ½ כוס מים

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן בסיר שטוח, מפזרים את העגבניות שום ולימון, מטגנים בלהבה נמוכה כמה דקות עד שמתרככים מעט.
  2. מוסיפים את התפוחי אדמה ומטגנים שוב כמה דקות
  3. בקערה מערבבים את הפסאטה עם המים, מוסיפים מלח,פלפל שחור ואבקת שום
  4. שופכים חצי מהרוטב מעל התפוחי אדמה.
  5. מכסים את הסיר ומבשלים כ 15-20 דקות עד שהתפוחי אדמה מתרככים
  6. מוסיפים את חתיכות הסלמון, מפזרים את השמיר ואת הרוטב שנשאר
  7. מכסים ומבשלים לכ 10 דקות מקסימום
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 220 ל כ 5 דקות רק להשחים את הסלמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה