fbpx

פילה עוף אפוי בציפוי תירס פריך

פילה עוף אפוי בתנור רך מבפנים וקריספי מבחוץ

פילה עוף בציפוי תירס פריך אפוי בתנור עסיסי אש וטעים לאללה

זוכרים את המתכון שלי לאצבעות דג אפויות בתנור בציפוי פריך ? זה אחד המתכונים הראשונים שלי בבלוג
קיצררר משם הגיע הרעיון
הבלילה של המיונז עם התבלינים ואז הציפוי זה וואוו אמיתי
השתמשתי בציפוי תירס פריך ללא גלוטן אבל כמובן שאפשר עם כל ציפוי או פירוריי לחם 

את הפילה עוף מזמינה מחוות הבוקרים – עוף ללא הורמונים וללא אנטיביוטיקה,
בא לכם לנסות ? כנסו לאתר של חוות הבוקרים ותקלידו בקופה קוד קופון VERED5

 

 

רשימת מרכיבים

 

  • 500 גרם / רצועות פילה עוף
  • שן שום כתושה 
  • ביצה
  • כפית גדושה חרדל 
  • מלח ופלפל לפי הטעם

ציפוי תירס :

  • כף שמן זית 
  • 1/2 1 כוסות (75 גרם) ציפוי תירס 
  • כף פפריקה מתוקה 
  • 1/2 כפית מלח ופלפל

הוראות הכנה

פירורי תירס קלויים: 

  1. מחממים תנור לחום עלון תחתון 200 מעלות
  2. בקערה מערבבים את פירורי התירס יחד עם פפריקה ושמן זית 
  3.  משטחים ואופים כ 5 דקות עד להזהבה. 
  4. מוציאים מהתנור

בלילה: 

  1. מערבבים ביצה,, חרדל שום מלח ופלפל
  2. מכניסים את הפילה לבלילה ומשרים כ 15 דקות 
  3. טובלים כל פילה בפירורי תירס בעדינות ומצפים מכל הצדדים 
  4. מניחים על תבנית אפייה שטוחה
  5. מזלפים שמן זית מעל 
  6.  אופים כ 15-20 דקות או עד שהם פריכים מבחוץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה