fbpx

פילה בקלה מטוגן בציפוי פריך

פילה בקלה בציפוי משגע טעים בטירוף ופריך, מטוגן במעט שמן

פילה בקלה בציפוי משגע ! אחד הדגים שאני יותר אוהבת זה בקלה
הטעם העדין שלו והבשרניות יאמיייי
נשבעת לכם כל ביס מעדן
לא טיגנתי בשמן עמוק באמת שלא צריך , להבה בינונית ולהפוך בעדינות
אחלה רעיון לראש השנה

רשימת מרכיבים

  • 2 פילה דגי בקלה קפואים ומופשרים
  • 2 כפיות מלח
  • כוס ציפוי תירס פריך

לבלילה:

  • ביצה
  • 1כפית חרדל דיז’ון
  • כף מיונז
  • 1/2כפית פלפל לבן גרוס
  • שן שום כתושה

הוראות הכנה

  1. מפשירים ומשרים את הדג עם המלח למשך חצי שעה
  2. שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב
  3. מחממים מחבת עם שמן – לא השתמשתי בשמן עמוק לא חייב
  4. מטגנים בלהבה בינונית ולא גבוהה
  5. טובלים את הדגים בתערובת הביצה, מיד מעבירים לציפוי התירס הפריך או פירורי לחם מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה