המתכון שיגרום לכם להתאהב בבצק
שיגרום לכם לרצות לגעת שוב שוב ולא לפחד
יגרום לכם להצליח ולא תאמינו כמה שזה פשוט
מקווה ששכנעתי אותכם להכין – תגיבו לי פה בפוסט
אני מתרגשת לשתף במתכון אחד המיוחדים
פוקצ’ה שהיא סופר אוורירית
יש בה מליחות עדינה והתערובת ששמתי מעל וואוו
קשה היה להפסיק לנגוס אני אומרת מראש היא טעימה בטירוף
אתם צריכים תבנית שטוחה בקוטר 30X40 ס”מ
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה