אל תחשבו פעמיים ! זו המנה לשישי בערב
עוף בתנור רך מבפנים וקריספי מבחוץ
השילוב של הכרישה עם השומר וצ’ילי מעדן לא מהעולם הזה
הייתי בשוק בעצמי איזה טעים יצא לי
מחכה לשמוע איך יצא
אוהבת
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה