fbpx

עוף בתנור עם כרישה ולימון כבוש

עוף עם כרישה שומר ושום בתנור הכי טעים שאיי פעם תכינו מבטיחה לכם

אל תחשבו פעמיים ! זו המנה לשישי בערב
עוף בתנור רך מבפנים וקריספי מבחוץ
השילוב של הכרישה עם השומר וצ’ילי מעדן לא מהעולם הזה
הייתי בשוק בעצמי איזה טעים יצא לי
מחכה לשמוע איך יצא
אוהבת

רשימת מרכיבים

  • 4 ירכיים
  • 2 שומר חתוך לפרוסות עבות
  • 2 כרישה חתוכה לעיגולים ( החלק הלבן בלבד)
  • 1 פלפל צ’ילי אדום חתוך לרבעים

לרוטב:

  • כף דבש
  • ½ כף חרדל
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • כפית פלפל לבן גרוס
  • 1 לימון כבוש חתוך דק
  • ½ ראש שום קלוף ולהשאיר שלם

הוראות הכנה

  1. בקערית קטנה מערבבים את כל המצרכים של הרוטב.
  2. בתבנית אפייה מסדרים את השומר צ’ילי והכרישה ומעל שמים את הכרעיים
  3. שופכים את הרוטב ומעסים היטב
  4. אופים בתנור כשעה בחום 180 מעלות ללא כיסוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה