גיליתי את הסוד לעוף שיוצא כל כך קריספי וזהוב עם בועות בצבע זהוב ומהמם בקיצר אתם הולכים להתעלף פה על המתכון הזה !!!
אחלה מנה לפסח
הסוד הוא לדאוג שהעוף יהיה יבש לגמריי מנוזלים !!!!
שהתנור יהיה רותח ברגע שמכניסים את העוף פנימה
ולצלות במדף הכי עליון
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה