אל תחשבו פעמיים זו המנה
אז אם אהבתם את חלת התמרים שלנו אתמול… מהמתכון הזה שגם הכנתי עם אלינור ומור אתם תעופו!
עוגת כרוב במילוי אורז, בשר ודברים טובים שלא תרצו להפסיק לאכול.
וללא ספק גם תתן את אפקט ה'וואו' על שולחן החג! כל שאלה אני כאן בשבילכם אז יאללה לרוץ לירקנייה לקנות את הכרוב הכי גדול שיש
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
2 תגובות
כמה זמן שמים בתנור?
הי יקרה , בערך שעה