עוגות בחושות אף פעם לא הצליחו לי תמיד היו יוצאות לי כמו גומי או יבשות מדי במיקרה הטוב , החלטתי להילחם בתופעה ואחריי שזרקתי 4 עוגות בחושות לפח לא הרמתי ידיים ונולדה לה הצלחה !!! חחחח קבלו אותה ואין מצב שלא תאהבו אז להכין פליז
כמה דברים ממש חשובים להצלחה של העוגה ברגע שמוסיפים את הקמח לא לערבב יותר מדי כי אחרת יתפתח הגלוטן ויהיה בצקי מדי דבר שני כשכתוב להקציף ביצים עם סוכר אז תקציפו לפחות 5 דקות במהירות בינונית גבוהה עד שיצא קצף ממש תפוח ואוורירי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה