אכלתי קילו
וגם אתם תאכלו קילו אז כדאי שתכינו 2 קילו חחחחח
עכשיו ברצינות , עוגיות שוקולדצ׳יפס עם חמאה שרופה שהטעם שלה אגוזי מקורמל שקשה להסביר במילים תבינו רק אחרי שתכינו
פליז אל תוותרו על החלק של הכנת החמאה השרופה כי זה מה שעושה את כל ההבדל בין עוגיות שוקולד צ’יפס רגילות
העוגיות פריכות מאוד והשילוב של השוקולד עם הקפה מטורף
מכינים חמאה שרופה :
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה