עוגיות חמאה וקינמון ב 10 ד' עבודה

עוגיות שכל אחד יכול להכין והטעם חלום

כשמדובר באפייה זה חייב להיות קל ביותר
יכול להיות בגלל שאני לא עפה על מתוק אז אף פעם אין לי את הדחף הזה לאפות ולהשקיע שעות
העוגיות האלו כל כך טעימות ופשוטות שזה וואוו בשבילי
|הבצק יוצא מאוד רך ודביק אז לא להיבהל רק להכניס למקרר לשעה עד שעתיים לפני שיוצרים עיגולים

 

מחכה לשמוע איך יצאאאאאא

רשימת מרכיבים

  • ‏חצי כוס סוכר חום
  • ‏חצי כוס חמאה רכה מאוד – 120 ג 
  • ‏אחד ביצה L  
  • ‏כפית וניל 
  • ‏‏‏‏‏ ‏1.5 כוסות קמח מנופה
  • ‏‏‏‏ 1 ו 1/2  כפיות קינמון מעורבבות יחד עם קורט ציפורן
  • ‏כפית אבקת אפייה
  • ‏רבע כפית מלח

הוראות הכנה

  1. בקערית קטנה מערבבים סוכר חום וקינמון – לציפוי העוגיות לפני האפייה 
  2. ‏בקערה טורפים במהירות חמאה סוכר ביצה ווניל עד למרקם חלק והצבע הופך להיות בהיר 
  3. ‏בקערה נפרדת מערבבים את היבשים
  4. ‏מוסיפים יבשים לתערובת החמאה ומערבבים בעדינות עם כף
  5. ‏העיסה מאוד מאוד רכה ומאוד דביקה לא להיבהל מכניסים למקרר לשעה שעה וחצי
  6. ‏מוציאים מהמקרר יוצרים עיגולים קטנים ואז עוטפים בסוכר ובקינמון 
  7. מניחים  על מגש אפיה עם נייר אפיה שומרים על מרווחים ביניהם ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו ל-10 דקות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.