וואיייי איזה מתכון מחכה לכם טוב האהבה שלי לאוכל איטלקי היא עצומה
פסטה עם קישואים מטוגנים
שמן זית משובח
וקילו גבינת פרמזן חחחחחחחחח צוחקת
בחייאת תכינו כי מבטיחה שתתאהבו
כמה דברים חשובים לפני המתכון
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות פחות שתיי דקות
שומרים כוס מי בישול הפסטה
לא שוטפים פסטה במים
גבינת פרמזן או פקורינו מה שבא לכם
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה