fbpx

ספגטי עם קישואים מטוגנים ופרמג'ן מעדן

פסטה עם קישואים מטוגנים שמן זית ופרמזן

וואיייי איזה מתכון מחכה לכם טוב האהבה שלי לאוכל איטלקי היא עצומה
פסטה עם קישואים מטוגנים
שמן זית משובח
וקילו גבינת פרמזן חחחחחחחחח צוחקת
בחייאת תכינו כי מבטיחה שתתאהבו
כמה דברים חשובים לפני המתכון

מבשלים את הספגטי לפי ההוראות פחות שתיי דקות
שומרים כוס מי בישול הפסטה
לא שוטפים פסטה במים
גבינת פרמזן או פקורינו מה שבא לכם

רשימת מרכיבים

  • 250 ג׳ ספגטי
  • 2-3 זוקיני פרוסים לעיגולים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיניי שום שלמים ולא קלופים
  • מלח ופלפל
  • חופן בזיליקום טרי
  • כוס פרמזן מגורדת

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות כמו פחות שתיי דקות ומסננים
  2. שומרים כוס מימי הבישול
  3. מטגנים את הזוקיני ממש לכמה דקות מכל צד עד שמשחים
  4. מוציאים החוצה – שומרים את השמן
  5. מתבלים במלח ופלפל , מוסיפים חופן בזיליקום טרי

לרוטב :

  1. מחממים את השמן שנשאר לנו מטיגון הקישואים
  2. מוסיפים את שיניי השום ומטגנים עד שהארומה יוצאת
  3. מוציאים את השום החוצה
  4. מוסיפים את הזוקיני המטוגנים
  5. את כוס מיי הבישול
    ומצמצמים
  6. מוסיפים את הספגטי
  7. ואת הפרמז׳ן תוך כדיי ערבוב
  8. אם חסר נוזל תוסיפו עוד קצת מי בישול
    אל תחסכו בגבינה זה מה שעושה את הקרימיות המשגעת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה