סלסלות פילו במילוי ריקוטה תותים ווניל – יוצאים 18 סלסלאות בתבנית מאפינס
ביס עסיסי חמאתי קרימי וטעיםםםם כל כך !!! אין פה מקום לטעויות
אני פשוט מתה על הקינוח הזה אני מכינה אותו המון עם כל פרי יער קפוא או טרי תלוי מה יש לי בבית
לכבוד יום האהבה, אני מאחלת לכולנו שנאהב את עצמנו ונקבל את עצמנו איך שאנחנו והשאר יבוא…
אם אין אני לי מי לי 🤍
נשיקות
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.