סלט תרד סלק ונקטרינות צלויות

סלט אחד הטעימים שהכנתי מרענן ומשגע

בחיים שלי לא שמתי פירות בסלט ואין מצב שאני יגיד לאבא שלי חיים חינגה העיראקי שהיום זה מה שעשיתי
היתה לי חברה דרום אפריקאית שתמיד שמה תותים בסלט תרד ואף פעם לא הבנתי אותה
בקיצור הכל בראש נשבעת לכם
ברגע שאנחנו משחררים ומנסים דברים חדשים אז קורא קסם
החפירה הקצרצרה להיום הסתיימה
קבלו את הסלט שילווה אותכם כל שבוע כל החיים חחחחחח בחורף נחליף את הנקטרינה בתפוז

רשימת מרכיבים

  • נקטרינה אחת חוצים לפלחים
  • תרד טרי  חותכים גס
  • בצל ירוק קוצצים
  • סלק אדום בינוני מגרדים לרצועות
  • קרוטונים
  • צנוברים

רוטב מעלף:

  • שן שום כתושה
  • כפית דבש
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת נון סטיק
  2. ברגע שחם מוסיפים חופן צנוברים ממש לדקה על שמשנים צבע
  3. את הנקטרינה מורחים בשמן זית וצורבים במחבת פסים כ 4 דקות מכל צד

    רוטב מעלף:

  4. שן שום כתושה
  5. כפית דבש
  6. 2 כפות חומץ תפוחים
  7. 2 כפות שמן זית
  8. מלח ופלפל
  9. מערבבים את מרכיבי הרוטב
  10. שופכים מעל הסלט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.