זוכרים את הסלט ששיתפתי לפני כמה שבועות עם החומוסים האפויים בתנור והכרוב צלוי הרעיון של ליעד מהתקתוק ? אז הייתי חייבת להכין משהו דומה כי וואו איך אהבתם על הסלט הזה
שעועית ירוקה מוקפצת במחבת לדקה עם שום ואז חומוסים שנכנסים לתנור עם פפריקה ושמן זית כל זה נכנס לקערה עם רוטב יוגורט עם עשבי תיבול ולימון
אחלה ארוחה כל כך טעים כל כך מזין כל כך בריא אני יכולה לאכול את זה כל יום
אחרי שהסרטון האחרון של הסלט חומוס עם כרוב צלוי שזה היה רעיון של ליעד התפוצץ וכל כך אהבתם הייתי חייבת לעשות משהו קצת דומה אבל עדיין שונה
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.