

נפלתי על גיגית סלט היה קשה לעצור כי כל ביס יותר קרימי ומשגע מהשני
אתם חייבים לזרום איתי פה ולסמוך על המתכון הזה
הטעמים סופר אקזוטיים ומשגעים
הרוטב יכול להישמר במקרר שבוע
תוסיפו מנת חלבון נוספת כמו חזה עוף בגריל או טופו
אני אכלתי איך שזה
בקיצור יקרים בלב
הנה המתכון לסלט סופר אקזוטי שלי

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.