סלט סופר אקזוטי שלי

אתם חייבים לזרום איתי פה ולסמוך על המתכון הזה. הטעמים סופר אקזוטיים ומשגעים

נפלתי על גיגית סלט היה קשה לעצור כי כל ביס יותר קרימי ומשגע מהשני
אתם חייבים לזרום איתי פה ולסמוך על המתכון הזה
הטעמים סופר אקזוטיים ומשגעים
הרוטב יכול להישמר במקרר שבוע
תוסיפו מנת חלבון נוספת כמו חזה עוף בגריל או טופו
אני אכלתי איך שזה

בקיצור יקרים בלב
הנה המתכון לסלט סופר אקזוטי שלי

רשימת מרכיבים

לרוטב :

  • ⅓ כוס שומשום – לחמם במחבת עד שמשנה צבע
  • 3 כפות טחינה
  • ½ ליים או לימון סחוט
  • 2 כפות רוטב סויה
  • כף סוכר דקלים מגורד או סוכר חום
  • כף מיונז
  • ½ צ'ילי אדום
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות מים חמים

לסלט:

  • ¼ כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • ¼ כרוב סגול חתוך דק
  • גזר מגורד
  • תפוח מגורד
  • בצל ירוק קצוץ
  • כף כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

  1. נעזרים במכתש ועלי כותשים צ'ילי ושום ושמים בצד
  2. כותשים את השומשום לעיסה
  3.  מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב בודקים טעמים אם סמיך מדי מוסיפים עוד לימון או מים
  4.  מערבבים את כל הירקות יחד ומזלפים את הרוטב מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.