fbpx

סלט כרוב אסייתי קראנצ'י

סלט כרוב אסייתי טעים בטירוף שאתם חייבים להכין

הנה הסלט ששנים חיפשתי והכל היה במקרר ובארון ומשום מה לא חשבתי על זה לפני ונאור יעוף וליעד ישתגע כי הוא מאוד אוהב אוכל אסייתי אבל זה לא ממש אסייתי כי זה מפתיע ועדין
נאור וליעד יצאו לים כשהם יחזרו תהיה מלחמה על הסלט אז חייבת לחזור למטבח ולהכין עוד

אל תהססו אל תחשבו פשוט תכינו !
אה ואם בא לכם להפוך את הסלט הזה לארוחה תוסיפו רצועות חזה עוף מוקפצות או סלמון

 

רשימת מרכיבים

  • חצי כרוב
  • ¼ כוס צנוברים
  • 2 כפות שומשום
  • כף עליי נענע
  • חופן כוסברה
  • בצל ירוק
  • גזר אחד מגורד

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • כף שמן שומשום
  • כף חומץ
  • 2 כפות מייפל
  • כף רוטב סויה
  • שן שום כתושה
  • אבקת צילי

הוראות הכנה

  1. פורסים את הכרוב לרצועות דקות דקות ועדינות.
  2. קוצצים את הירק ומוסיפים לכרוב.
  3. במחבת נון סטיק על להבה גבוהה קולים את הצנוברים והשומשום עד שמזהיבים מעט
  4. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לסלט.
  5. מערבבים הכל יחד טורפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה