אי אפשר שלא להתאהב בסלט הזה !! אני חייבת להודות שלא הייתי בטוחה על הסגנון הזה של כרובית טריה חתוכה דק ולאכול אותה ככה אז הכנתי עוד גירסה שבה טיגנתי את הכרובית ממש ל5 דקות עם שמן זית
שתיי הגרסאות היו טעימת אש אבל אני העדפתי את הגירסה הטרייה
אהבה לתוצרת טרייה תמיד הייתה בי עמוק חזק זה התחיל מסבתא סלימה ז”ל שהיתה חותכת לי ירקות טריים עם כל ארוחה ביום
וכמובן אמא שלי האלופה שתמיד בישלה עם מלא סוגים של ירקות טריים
ואז אוסטרליה שחשפה אותי לעולם אחר !!!
איזה כייף שמצאתי את החקלאות הקולינרית עלה הביתה שהכי מזכירה לי את אוסטרליה מבחינת שפע מגוון וטריות @alehonline
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה