הרבה יגידו שאין כמו הטעם של חציל מטוגן ואני מסכימה שאין לו תחליף
אבל חציל בתנור כשמכינים אותו נכון הוא לא פחות טעים
אני אישית לא אוהבת טיגונים והשיטה הזו פשוט הצלחה
החציל יוצא רך וטעים אש
אפילו את אמא דניאלה המרוקאית שיכנעתי
את אבא חיים העיראקי עדיין לא ולא נראה לי שהוא ישתכנע למרות שהוא לקח ביס מסושי ואמר שזה נחמד אבל אלוהים יודע אם הוא באמת אהב חחחחחחח.
כל פעם שאני מנסה לתת לו לטעום דברים חדשים שאני מכינה הוא מזכיר לי שזה לו בשבילו ושאני יעזוב אותו בשקט חחחחחח
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה