fbpx

סלט חגיגה – כרוב נענע וגזר עם רוטב קרימי

סלט כרוב גזר ונענע עם רוטב קרימי הכי טעים שיש

אין אחד שלא יאהב את הסלט הזה מבטיחה. את התירס תשתדלו לקנות טרי ולצלות אותו על פלאנצ"ה כ 10-15 דקות ולהפוך מכל צד עד שישנה צבע.
טוב חוזרת לאריזות :(((( הייתי מעדיפה לנקות רחוב שלם ולא לארוז בית חחחחח
טוב יקרים ויקרות שלי
הנה המתכון

רשימת מרכיבים

  • כרוב לבן חתוך דק (מ- 1/2 ראש בינוני)
  • 2 גזרים, חתוכים לג'וליאנים
  • 1/2 חופן עלי נענע טריים חתוכים דק
  • חופן עלי כוסברה קצוצים
  • 2 תירסים טריים
  • ½ בצל סגול פרוס דק
  • צ'ילי אדום פרוס דק

רוטב קרימי:

  • 1/4 כוס שמן חמניות
  • כף חרדל דיז'ון
  • 1 כף דבש
  • 3 כפות מיונז
  • שן שום כתושה
  • ¼ כפית מלח
  • כף לימון סחוט

הוראות הכנה

  1.  מברישים את התירס בשמן זית וצולים על מחבת פסים כ 10 דקות
  2. בעזרת סכין מסירים את גרעיני התירס מהקלחים.
  3. מערבבים את כל הירקות יחד ומוסיפיםאת עשביי התיבול
  4. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד עד למירקם קרימי
  5. מוסיפים לסלט , מפזרים מעל את הצ"ילי ( לא חובה )
    וטורפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה