אין אחד שלא יאהב את הסלט הזה מבטיחה. את התירס תשתדלו לקנות טרי ולצלות אותו על פלאנצ"ה כ 10-15 דקות ולהפוך מכל צד עד שישנה צבע.
טוב חוזרת לאריזות :(((( הייתי מעדיפה לנקות רחוב שלם ולא לארוז בית חחחחח
טוב יקרים ויקרות שלי
הנה המתכון
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה