fbpx

סלט ברוקולי צנוברים וצ'ילי קראנצ׳י ומשגע

קבלו את הסלט הכי קראנצ׳י וטעים שיש

עוד פחמימה אחת ואני מתפוצצת נשבעת
. איך שאנחנו נסחפים בשבועות בחייאת הלכתי לסופר והרגשתי שעוד שנייה מישהי חוטפת לי מהיד את גבינת המסקרפונה האחרונה שהיתה על המדף
ממתי חג מתן תורה הפך לחג סתימת עורקים ?
טוב אנחנו זן נדיר ..ומהמם !
חפירה הסתיימה – קבלו את הסלט הכי קראנצ׳י ומשגע שיש !!!
אל תוותרו על החלק הכי חשוב שזה לצרוב את הברוקולי בפלאנצה 2 דקות מכל צד
ראס אל חנות חובה !!! אם אין אז גראם מסאלה
אפשר שקדים במקום צנוברים
טעים כבר אמרתי נכוןן

רשימת מרכיבים

  • 250 ג חבילת ברוקולי
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

לרוטב :

  • כף שמן זית
  • כפית ראס אל חנות או גראם מסאלה
  • 2 שיניי שום כתושות
  • מלח ופלפל
  • כף דבש
  • רבע לימון סחוט
  • כף חומץ תפוחים
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות צנוברים

הוראות הכנה

  1. מפרקים את הברוקולי לפרחים וחוצים באמצע
  2. מורחים שמן זית מלח ופלפל על הברוקולי
  3. מחממים פלאנצ'ה
  4. צולים כ 2 דקות מכל צד לא יותר

    מכינים את הרוטב :

  5. מחממים כף שמן זית
  6. מוסיפים כפית ראס אל חנות או גראם מסאלה
  7. ואז שתי שיניי שום כתושות
  8. מלח ופלפל עד שיש ארומה מהממת ומורידים מהלהבה
  9. מוסיפים לרוטב כף דבש, רבע לימון סחוט,כף חומץ תפוחים ובצל ירוק קצוץ
  10. מערבבים היטב ובודקים טעמים

מחממים מחבת נון סטיק ומטגנים את הצנוברים ממש לכמה שניות  לא לזוז לרגע שלא ישרפו
זהו מרכיבים את הסלט וטורפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה