פליז אל תכעסו עלי שלקחתי מתכון מסורתי והפכתי אותו לפלצני חחחחחח לא באמת אני צוחקת אבל למה צריך לעמוד ולטגן 3 שעות עם 2 ליטר שמן כשאפשר לקבל תוצאה לא פחות טעימה עם צ״יפס שנאפה בתנור עם כף שמן בלבד!!! והוא יוצא חמאתי ומעלף
והשילוב של התבלינים זה משהו מטורף נשבעת
הפלפל אנגלי הפך להיות כוכב אצלי במטבח אם שמתם לה
אמא שלי לא תסכים איתי כי שמן זה כל העניין
אבל אני אומרת לא לצרבות :))
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה