fbpx

נודלס אסייתי משגע בכלום עבודה

נודלס כמו בקניונים , חריף כזה עשיר כזה מטריף כזהההה

אני : ליעדוש מה זה ?

ליעד : אמא זה מהטיקטוק 

אני : נראה טוב 

ליעד : את לא נוגעת אין מספיק  

אני :  פליזזזזזזזז

טרפתייייייייייי!!!!!

יש פה מתכון טעים ביותר , פשוט מנחם שיהיה קשה להפסיק 

השמן הרותח שמתבעבע לו עם הירק, התבלינים והצ׳ילי 

אין אין אין טעים כזה 

אז רוצוווווו להכין 

 

רשימת מרכיבים

 

  • חופן בזיליקום קצוץ 
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות שומשום קלוי 
  • כף ג׳ינג׳ר מגורד 
  • 3 שיני שום כתושות 
  • כף צ׳ילי גרוס מעורבב עם כף שמן – למירקם עיסתי 
  • מלח 
  • ליים או לימון סחוט 
  • 2 כפות שמן חמניות וכף שמן שומשום לחמם עד שרותח 
  • 4 כפות רוטב סויה  
  • 250 ג חבילת נודלס למוקפץ 

הוראות הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסנני היטב
  2. מערבבים את כל המצרכים חוץ מהשמן הרותח 
  3. ואז מוסיפים את השמן הרותח פנימה בזהירות 
  4. מערבבים היטב , מחכים קצת שיתקרר ובודקים טעמים
  5. מוסיפים פנימה נודלס ומערבבים בעדינות 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה