מרק עדשים צהובות עם תפו״א וכוסברה סמיך .. עשיר וטעים ברמות !!
איזה כייף זה צלחת מרק במיוחד שאין כל כך חשק לבשל כל מה שצריכים זה להןסיף קרוטונים או פשוט לטרוף איך שזה
את המתכון המהמם הזה למדתי מגיסתי האלופה נטלי שגדלה ברוסיה ותמיד מפתיעה בטעמים מהילדות שלה אנחנו כל הזמן צוחקות שאני גם חצי רוסייה כזה חחח
מקווה שתכינו מבטיחה שתתאהבו
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה