fbpx

מרק עדשים צהובות וכוסברה

מרק עדשים צהובות וכוסברה, כל כך עדין וטעים בטירוף

מרק עדשים צהובות עם תפו״א וכוסברה סמיך .. עשיר וטעים ברמות !!

איזה כייף זה צלחת מרק  במיוחד שאין כל כך חשק לבשל כל מה שצריכים זה להןסיף קרוטונים או פשוט לטרוף איך שזה

את המתכון המהמם הזה למדתי מגיסתי האלופה נטלי שגדלה ברוסיה ותמיד מפתיעה בטעמים מהילדות שלה אנחנו כל הזמן צוחקות שאני גם חצי רוסייה כזה חחח
מקווה שתכינו מבטיחה שתתאהבו

רשימת מרכיבים

  • 2 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 כוסות עדשים צהובות שטופות
  • קישוא אחד מגורד
  • 2 כפות שמן
  • מלח פלפל
  • כף כורכום
  • כף מרק עוף טבעי
  • 4 כוסות מים רותחים
  • חופן כוסברה

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן, מזהיבים בצל למשך כמה דקות
  2. מוסיפים קישואים , תפו״א ועדשים .. נותנים כמה דקות לכל הירקות להתחבר יחד
  3. מוסיפים מלח, פלפל כורכום ומרק עוף מערבבים ואז מוסיפים מים רותחים
  4.  מבשלים בלהבה נמוכה בינונית כ 30 דקות חצי מכוסה ואז מוסיפים את הכוסברה ( אם סמיך מדי תוסיפו עוד מים רותחים )

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה