המרק הזה כל כך טעים ומנחם .. לא צריך להוסיף לו שום דבר הוא ממש ארוחה בפניי עצמה .
הוא מחזיק במקרר עד 4 ימים וזה מדהים איך שהטעם שלו לא משתנה
תאמינו לי שהילדים שלי טרפו את הקערה
איך אתם עם עדשים כתומות ..? יש להם טעם דיי ייחודי ועשיר . השילוב עם העגבניות .. וואוו אחד גדול
יאללה מחכה לשמוע איך יצא
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה