וואיי איזה מרק תעצרו אותי כי נפלתי על סיר שלם
ונאור לא האמין כמה טעים שהוא ויתר על השניצל אחריי שנתתי לו לטעום
מרק מעדשים כתומות שמתבשלות מהר מאוד אין צורך להשרות אותן לפני הבישול
הן טעימות, מזינות ומשביעות מאוד
יש בפנים אורז הנה כבר עלה בי חיוך … ולימון !! יאמממממ אה רגע והכנתי קרוטונים במחבת כי לא היה לי כח לתנור ונשבעת שיצא אותו טעםםם
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.
2 תגובות
אפשר לוותר האורז?( מצמצמת פחמימיות ) האם להוסיף את מיץ הלימון בכל מקרה ?
בטח ממי לא חייב אורז והמיץ לימון לדעתי מאוד מוסיף פשוט תוסיפי לפי טעמך