אני מבטיחה לכם שאם תכינו את המרק הקרימי וטעים בטירוף הזה אתם פשוט תאהבו .. תתמכרו .. תזכרו את הבלוג שלי יותר .. חחחחחחחחח
איזה מרק יאללה
טוב מה יש לנו פה
מחית עגבניות, עדשים כתומות וחלב קוקוס
אין אקזוטי מזה אין
אז יאללה להכיןןןןן
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
2 תגובות
אפשר שמן אחר ? אבוקדו או זית ? תודה על מתכונים מעולים.
בטח ממי, שמן זית או חמניות