וואיי אין יום יותר פצצתי למרק מהיום !! ברברה הגיעה אלינו ובגדול ולכבודה הכנתי מרק עילפון
ע י ל פ ו ן 🤭
לקחתי כרובית דיי גדולה ויפהפייה יחד עם הבצל הסגול וישירות לצלייה ואז לציר מושלם ללא אבקות מרק וכאלה
טחנתי במעבד מזון , הוספתי חמאה וזהו כמעט עפתי על סימבה מירוב התרגשות !!!
נולד לו מרק, מרק ששמו ברברה חחחח 🤣
אין מצב שאתם לא מכינים
אני לבד נפלתי על סיר
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.