מרק מהמם ליום חורפי , ארוחה שלמה
תעשו לי טובה אם יש לכם מכתש ועלי תכתשו את הכמון והכוסברה אחריי שקליתם אותם קצת במחבת זה פשוט עושה הבדל עצום לטעם
אני קונה במשקל מחנות תבלינים ומאחסנת במקפיא
חשוב לטגן על להבה נמוכה את הירקות עד שמתרככים מעט ומתקרמלים
אתם יכולים לוותר על הכוסברה הטחונה
תגישו את המרק עם קרוטונים אם בא לכם
אההה ולא לשכוח לפזר מעל קצת פטרוזיליה קצוצה וטפטוף קל של שמן זית
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה