מסוג הימים שכל המתכונים נמחקו לי מהראש וכל הרעיונות נעלמו ופשוט לא ידעתי מה להכין לצהריים
נזכרתי שיש לי שוק הודו טרי בפריזר ועלה לי רעיון להכין איתו מרק
בקיצר מפה לשם טיגנתי את ההודו,הוספתי תבלינים, ירקות שורש
והנה נולד המרק המעלף ברמות הזה שאני הייתי בשוק מהטעם
הצבע שלו חום מקורמל כי טיגנתי את הבצל דיי הרבה זמן עד שהשחים בעדינות
ואז התבלינים הצטרפו פנימה .. וואוו האבקת בצל זה משהו מטורף!! בשילוב עם האבקת חרדל
הסוד לאוכל טוב זה סבלנות … בישול איטי ,, לחוש את הטעמים, לבדוק טעמים, ולא לפחד לנסות דברים חדשים
טוב יפים שלי קבלו את המרק הכי טעים בתבל
מרק הודו עם ירקות לא מהיקום הזה
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה