מלאבי זו אהבה גדולה שלי יש מקום בשוק הפישפשים בשם המלאבייה וכשהייתי מגיעה לביקור בארץ לא הייתי מוותרת!!! הייתי נופלת על כמה חחחח
טוב אז לגבי גרסת הפרווה, ברור לי שמלאבי שמנת זה טעם מנצח אבל מבטיחה לכם שהקרם קוקוס עושה קסמים .. קרימי ומשגע
אם לא בא לכם על התפוחים וכל התוספות שהכנתי שלקח לי שעה לסדר ולהקליד ,, חחחח אז וותרו ותגישו עם סירופ וקוקוס
1 כפית מחית וניל או תמצית
מעבירים את התערובת לכלי הגשה אישיים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
מביאים מים, סוכר, קינמון ווניל לרתיחה בסיר קטן מעל להבה גבוהה. ממשיכים לבשל כ־10 דקות שמצטמצם ומסמיך. מצננים ושומרים בקירור עד לשימוש.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה