מי שעדיין לא הכין את המוקפץ שלי שרק יעז להגיד אני ! חחחחחחחחח
עכשיו ברצינות , למרות שקשה לי להיות רצינית חחח
טוב עכשיו ברצינות – קבלו את המתכון השבועי שלנו
מוקפץ חזה עוף בכלום עבודה
אני מתה על המתכון הזה כי באמת שהוא כל כך טעים , יום למחרת אם נשאר משהו ליעד והודיה לוקחים איתם לבית הספר
כבר אמרתי לכם שאת המוקפצים שלי למדתי מאהובה רחוקה תאילנדית מהממת שהיתה המניקוריסטית שלי וחברה טובה בשם ג’ין טנה, את המניקור הראשון היא עשתה לי כשהייתי בהריון בהודיה ועד לפני שעשינו עלייה …. אין דברים כמוה
פליזזזזזז אל תוותרו על הבזיליקום גם אם אתם לא עפים עליו במוקפץ הוא טועם שונה לגמרי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה