אחד המתכונים הראשונים שלי בבלוג היה מוקפץ!
17 שנה באוסטרליה נחשפנו לאוכל אסייתי מטורף במיוחד תאילנדי, וייטנאמי והודי
המטבח האסייתי האהוב עליי הוא תאילנדי !!!! פשוט מאוהבת בטעמים
אוכל סיני למשל אני לא ממש מתחברת ,
יש כאן מתכון מהמם שאתם בהחלט יכולים לשנות את סוגיי הירקות לפי מה יש לכם במקרר אבל לדעתי השילוב הזה של הגזר המגורד והכרוב פשוט מנצח !
פליזזזז אל תוותרו על רוטב תמרהינדי – הוא מרכיב חשוב מאוד לטעם המיוחד של המוקפץ
תמרהינדי זה עץ טרופי ממשפחת הקטניות הוא בעצם פרי חמצמץ
אפשר למצוא בחנויות טבע , אם אתם לא מוצאים תגידו לי אבדוק איפה עוד אפשר לקנות
לגבי סוכר דקלים גם עושה קסמים אבל סוכר חום גם סבבה
אני מאוד אוהבת אטריות אורז או שעועית, הן נטולות גלוטן, המירקם שלהם מהמם והן יודעות לספוג לתוכן כל רוטב שזה פשוט שלמות
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה