fbpx

מאפינס קינמון ממכרים

מאפינס קינמון כל כך טעימים וקלים להכנה

קודם כל מקווה שאתם בסדר .. מאחלת רפואה שלמה לכל הפצועים
ובע”ה כל החטופים יחזרו אלינו במהרה אמן

הכנתי לכם מאפינס קינמון, מחזיר אותי לאוסטרליה
מבטיחה לכם שזה יפתור את ארוחת הבוקר לילדים במיוחד לאלה שלא ממש אוהבים לאכול בבוקר
שימו להם בקופסת האוכל או כנישנוש במשך היום
תכפילו כמות ותקפיאו
יוצאים טעימים אש ואוריריים

יוצאים 20 מאפינס

מחכה לשמוע איך יצא
אוהבת מאוד

יהיה טוב

רשימת מרכיבים

  • 240 מ”ל (כוס) חלב
  • 118 מ”ל (חצי כוס) שמן
  • 2 ביצים גדולות
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח, מנופה
  • כף אבקת אפייה
  • כף קינמון
  • 150 גרם (שלושת רבעי כוס) סוכר
  • רבע כפית מלח

לפזר מעל המאפינס לפני הכנסה לתנור :

  • 2 כפות סוכר
  • כפית קינמון

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון
  2. בקערה בינונית טורפים יחד חלב, שמן, וביצים לתערובת אחידה
  3. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה,סוכר קינמון ומלח
  4. יוצרים גומה במרכז קערת החומרים היבשים, יוצקים את הרטובים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה יחסית , לא לערבב מדי
  5. ממלאים את השקעים עד 3/4 גובה
  6. מפזרים מעט מהתערובת קינמון וסוכר
  7. אופים כ 20 דקות וטורפים חם או קר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה