fbpx

מאפינס קוקוס חמאה ולימון

מאפינס לימון וקוקוס רכים ופריכים

עצרו הכל ! שילוב מחרפן לגמרי
קוקוס לימון וחמאה !!! הלכה הדיאטה שאני מתחילה כל ראשון שלישי וחמישי חחחחחחחח
חייבת להגיד שהמאפינס האלה מיוחדים ממש המרקם שלהם מאוד רך וקראמבלי בגלל הריוויון
אכלתי 3 הצילו אותי !!!
נאור טרף ליעד השתגע הודיה אמרה לי אני לא אוהבת מאפינס ( היא בת 17 )
בקיצור תכינו ותייגו אותי

רשימת מרכיבים

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חמאה רכה
  • ¼ כוס שמן קוקוס
  • כף מיץ לימון מלימון טרי
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 2 כוסות קמח פחות 3 כפות
  • כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות קוקוס
  • כוס ריוויון
  • קורט מלח

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור מראש ל-190 מעלות ומסדרים מנג’טים מנייר בתבנית מאפינס.
  2. בקערה טורפים את החמאה, שמן קוקוס וסוכר למרקם אחיד וחיוור
  3. מוסיפים את הביצים, גרידת לימון, מיץ לימון ריוויון
  4. בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם אבקת האפיה מוסיפים קוקוס ומלח.
  5. מוסיפים לתערובת הרטובים מערבבים בתנועות עטיפה קלות עד לאיחוד
  6. יוצקים את הבלילה למנג’טים (עד גובה המנג’ט) ואופים במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
  7. מוציאים מהתנור ומזלפים מעל גלייז
  8. פשוט מאוד לקחתי 100 ג אבקת סוכר ערבבתי פנימה כפית מיץ לימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה